F.E.A.R 3'te Multiplayer Modların Tanıtım Videosu

Bu nesilde bir FPS oyununda multiplayer modunun olmaması büyük eksiklik olarak görülüyor
16.04.2011 10:57 Alkan Adakaner


      Senaryosu ile ilgi odağı haline gelen F.E.A.R serisinin 3. oyunu multiplayer modları ile büyük ilgi çekecek gibi görünüyor. Day 1 Studios bu konuda ne kadar iddialı olduğunu yeni yayınladığı video ile gösterdi. 
 
      Fucking Run, Contractions, Soul Survivor ve Soul King adlarında toplam 4 multiplayer moduna sahip olacak F.E.A.R 3'te Fucking Run modunda alma'nın ölüm duvarından kaçarken üstümüze gelen düşman sürülerini temizlemek zorunda kalıyoruz. Contractions ise Call of Duty'nin Nazi Zombies moduna benziyor ve üzerimize gelen düşman sürülerini yok etmeye çalışıyoruz.
 
     Soul Survivor modunda ise 4 oyuncudan birisi Spectre oluyor ve düşmanları kendi takım arkadaşlarımızı öldürmesi için etki altına alıyoruz. Yani diğer 3 oyuncu bir bakıma av pozisyonuna düşüyor. Soul King ise Soul Survivor ile benzer bir mod, ama bu modda bütün oyuncular "Spectre" olabiliyor.
 
     Sadece bir asker olarak değil, Spectre'ye dönüşebileceğimiz ve Mech kullanabileceğimiz F.E.A.R 3'ün multiplayer modları oldukça eğlenceli görünüyor. Yeni videoda bu modların tanıtımını bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler