FIFA 10 My Live Season Detayları

FIFA 10 için başlatılan Game Face uygulamasının betasını oyunun resmi sitesinden deneyebilirsiniz.
14.09.2009 14:17 Ersin Kılıç

Geçen hafta yayınlanan demosu ile beğeni toplayan FIFA 10'da yer alan Live Season modu ile ilgili yeni detaylar açıklandı.
 
FIFA 10 My Live Season ile birlikte oyuncuların formu, transfer güncellemeleri, sakatlıklar, maç sonuçları, lig fikstürleri gibi detaylar haftalık güncellemeler ile birlikte oyuna yansıtılacak. Bu istatistiklerin detaylı olarak gözükeceği ligler ise Premier League, La Liga , Ligue 1, Bundesliga, Serie A ve Mexican Primera ligleri olacak.
 
Oyunun bu güncellemeleri ise her hafta çarşamba günü yayınlanacak. Konu ile ilgili konuşan FIFA 10 yapımcılarından David Rutter, bu güncellemedeki istatistik ve detayların oyuna çok iyi bir şekilde yansıtılacağını belirtiyor.
 
PS3 ve Xbox 360 için kullanılabilecek olan My Live Season'un tek lig fiyatı PSN için 3.99$, Xbox Live için ise 400 MS Point'ten indirilmeye sunulması bekleniyor. Tüm ligleri almak isterseniz ise PSN için 7.99$, Xbox Live için ise 800 MS Point ödemeniz gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 10 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler