FIFA 15'in Türkiye Kapağında Kim Olacak?

25.08.2014 16:54 Tayfun Kumaş

   
    EA Sports'un geliştirdiği FIFA 15'in, Türkiye Ligi ile geleceği geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

    EA'nin bu sene ülkelere göre özel olarak hazırladığı FIFA 15 kapaklarında, Messi'nin yanında o ülkedeki en önemli futbolculardan biri yer alacak. EA Sports Türkiye'nin YouTube sayfasında paylaşılan bir video, bizlere FIFA 15'in Türkiye kapağında hangi Türk oyuncunun olacağını sordu.

    Yayınlanan videoyu dikkatlice izleyerek, hem fiziki açıdan, hem de sesinden bu gizemli oyuncu hakkında tahminlerden bulunabilirsiniz. Büyük ihtimalle yeni isim Arda Turan olacak ancak bu resmiyet kapak duyurusu ile ortaya çıkacak.

    FIFA 15, PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, 3DS, PS Vita, Wii platformları için 26 Eylül 2014'te piyasadaki yerini alacak. Oyunun Türkçe kapaklı versiyonu için buradan ön sipariş verebilirsiniz. Tahminlerinizi bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 78 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler