FPS Oyunlarda Bodyguard İsteyen?

Halo: Reach de bu oyunlardan birisi.
21.11.2011 22:05 Samet Konuksal


     Artık oyun endüstrisi öyle bir hâle geldi ki, normal oyuncular da oyunlardan para kazanabiliyorlar. Tabi bunda biraz sıradışı davranmak da önemli. İşte karşınızda, görebileceğiniz en ilginç iş ilanlarından birisi.
 
     İlan sitesi FiveSquids.co.uk'a ilan veren Toby Smith, bodyguardlıkta bir çığır açarak FPS'lerde kurşunları bizim yerimize yemeye hazırlanıyor. 5 İngiliz Poundu karşılığında 30 dakikalık bir korumalığı üstlenen Smith, oyunlar arasında Halo Reach, Call of Duty 4, Call of Duty: Black Ops, Battlefield 1943 ve Battlefield: Bad Company 2'yi sayıyor.
 
     İlan açıklamasında Toby Smith, "Yarım saat boyunca tamamen sizi koruma görevini üstleneceğim. Düşmanları sizden uzak tutup, kurşunların önüne geçerek sizi ölümden uzak tutacağım." şeklinde bir yazı yazmış. Ayrıca bir ekleme de var, sunucuya girerken geçen süre Toby Smith'in çalışma süresine dahil değil.
 
     Eğer sanal bir bodyguard istiyorsanız buraya tıklayarak £5 karşılığında yarım saatliğine tutabilirsiniz. İş tamamen ciddi!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 8 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler