Fable Legends Free to Play Bir Oyun Olacak

26.02.2015 15:31 Samet Konuksal


    Oyun basınında pek fazla ön planda kalamayan Fable Legends için Microsoft'tan epey önemli bir açıklama geldi. Microsoft'un belirttiklerine göre her PC ve Xbox One oyuncusu Fable Legends'i ücretsiz olarak oynayabilecek.
 
    Gelen açıklamalara şöyle bir bakarsak Microsoft, Killer Instinct'te kullandığı sisteme benzer bir yapıyı Fable Legends için de sunacak. Oyunun ana çıkışı birçok ücretsiz senaryo göreviyle beraber yapılacak. Fakat aylar ilerledikçe yeni ücretli senaryo bölümleri güncellemelerle beraber sunulacak.
 
    Bunun haricinde Fable Legends'teki karakter sistemi de yine Killer Instinct ve League of Legends tarzı bir döngüde karşımıza çıkacak. Microsoft, her iki haftada bir değişen dört adet ücretsiz karakteri oyuncuların kullanımına sunacak. Karakterleri satın almak için ise bir ücret ödemek durumunda kalacağız.
 
    Microsoft, oynanışa etki edecek her türlü şeyi oyun içi para birimleriyle satın alabileceğimizi belirtiyor. Oyundaki karakterler de bu kısıma giriyor. Firmanın açıklamalarına bakarsak para tuzağı olarak nitelendirebileceğimiz bir şey şimdilik görünmüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable Legends Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler