Fall Guys Sezon Ortası Güncellemesi Yayınlandı

15.09.2020 17:23 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'ın sezon ortası güncellemesini yayınladı.

Güncelleme Big Yeetus adlı dev bir dönen çekiç ekliyor. Bu çekiç vurduğunda oyuncunun konumuna göre onu epey bir ileri veya geri atıyor.
 
Güncelleme ayrıca PC versiyonu için Fortnite'ın kullandığı hile karşıtı yazılım, yeni raund varyasyonları ve sunucularda stabilite ve iyileştirmeler getiriyor.
 
Ekim ayının başlarında başlayacak Orta Çağ temalı ikinci sezon ise oyuna büyücüler, savaşçılar ve ejderhalar gibi yeni kostümler, yeni mini oyunlar ve daha fazlasını ekleyecek.

Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler