Fall Guys İkinci Sezonu 8 Ekim'de Başlıyor

02.10.2020 17:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, çok oyunculu parti oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout ikinci sezonunun 8 Ekim'de başlayacağını duyurdu.

Orta Çağ temalı ikinci sezon oyuna büyücüler, savaşçılar ve ejderhalar gibi yeni kostümler, yeni mini oyunlar ve daha fazlasını getirecek.
 
Fall Guys: Ultimate Knockout 4 Ağustos 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi ve dünya genelinde tüm zamanların en çok indirilen PlayStation Plus oyunu olmayı başardı ve PC versiyonu 8 milyondan fazla sattı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 1 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 28 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler