Fallout:New Vegas'ın Yeni DLC'si Eylül'e Ertelendi

İçerikten bir ekran görüntüsü.
10.08.2011 20:54 Levent Polater

 
     Bethesda, Fallout: New Vegas'ın en yeni indirilebilir içeriği Lonesome Road'u Eylül'e erteledi. Erteleme sebebi olarak ise "kontrolleri dışında gelişen olaylar" gösterilmiş.
 
     Normalde 19 Temmuz'da çıkması duyurulan içeriğin şimdi Eylül'ün kaçında çıkacağıyla ilgili net bir bilgi yok. Ancak Bethesda, ellerinden geldiğince çabuk çıkaracakları sözünü vermiş.
 
    10 dolar karşılığında satılacak olan içerik, Playstation 3, Xbox 360 ve PC için çıkışını gelecek ay yapmaya hazırlanıyor. İçeriğe kavuşmak için Ağustos'un geçmesini beklemekten başka çaremiz yok görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler