Fallout 1, Fallout New Vegas'ın İçinde Baştan Yaratılıyor

26.11.2015 21:00 Ömür Gencer

 
      Şu sıralar oyun dünyasının en çok konuşulan serilerinden Fallout'un ilk oyununu hatırlıyor musunuz? Bir grup mod yapımcısı, Fallout 1'i Fallout: New Vegas'ın içinde baştan yaratıyor.
 
      Fallout the Story adlı bu modla birlikte Fallout: New Vegas'a başladığınız yerde bir hikayeye göz atarak Fallout 1 evrenine adım atıyorsunuz. Fallout 1'deki karakterlerin, senaryonun ve mekanların aynısı bu modla Fallout: New Vegas'a dahil oluyor.
 
     Videoda görebileceğiniz gibi oyunda bazı değişik mekanikler bulunuyor. Bunlardan en önemlisi Bethesda öncesi Fallout oyunlarında yer alan dolaşma sistemi. Bu sistemin Fallout: New Vegas'ta tekrar yaratılma şeklinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. İlk Fallout oyunlarının Pıp-Boy tasarımı da bu modla geri dönüyor.
 
      Fallout the Story modunun halen geliştirilme aşamasında olduğunu belirtelim. İlk Fallout oyununun senaryosunu Fallout New Vegas dinamikleriyle birlikte deneyim etmek istiyorsanız bu modu takip etmenizde yarar var. Moda ait oynanış videosunu aşağıdan izleyebilir modun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler