Fallout 3 için Yeni Mod İç Mekanları Daha İlgi Çekici Hale Getiriyor

30.10.2023 15:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştirici 'TheKetzku' kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 3 için yeni bir mod yayınladı. Bu mod tüm binaların içindeki aydınlatma sistemlerini iyileştiriyor ve daha iyi bir görüntüyü oyunculara aktarıyor. Fallout 3'ü tekrar oynamayı planlıyorsanız bu modu kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
 
Mekan içerisindeki değişim dikkatleri üzerine çekiyor
 
 
 
Mod hakkında daha fazla detaya girecek olursak yeni paket oyundaki ışıklandırmaya ek olarak özel iyileştirmeler dahil ediyor. Oyunun ortamlarına global illumination, bloom gibi detaylar ekleniyor ve böylece aydınlatmanın daha iyi görünmesi sağlanıyor. Bu da oyundaki binaların iç kısımlarının artık iki kat daha fazla aydınlatma sistemine sahip olduğu anlamına geliyor. 
 
İyileştirmeler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda geliştirici ortam aydınlatmasının ve renklerin birbirine uyması için güzel uyum yakalamış durumda. Ayrıca sis ve ışık hüzmeleri gibi özel efektlerin de karşımıza çıktığını görebiliyoruz.
 
Dikkatinizi çektiyse mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz: 
 
ATMOS - Interior Lighting Overhaul 
 
Mod tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 15 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 46 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler