Fallout 3 için yeni HD doku paketi yayınlandı: Binlerce doku daha iyi görünüyor

14.05.2023 14:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası temayı yansıtan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 3 için yeni bir HD doku paketi yayınlandı. Fallout 3 HD Overhaul adlı bu paket 1K çözünürlükten 8K'ya kadar değişen yeni ve geliştirilmiş HD dokuları oyuna dahil ediyor. Bu mod, Fallout 3 dünyasında yer alan binlerce dokuyu değiştirerek daha iyi ve daha yüksek çözünürlüklü yapıları bizlere aktarıyor.
 
Yeni mod üst düzey bir görüntü sağlıyor
 
 
 
Dönem dönem yeni modların paylaşıldığı Fallout 3 için yayınlanan bu en yeni doku paketi yaklaşık olarak 6 GB boyutunda. Bu mod oyundaki dokuları AI teknikleriyle beraber daha iyi bir duruma getiriyor ve oyunculara yüksek çözünürlüklü görüntüyü aktarmayı hedefliyor.  
 
Doku paketinin görüntülerini de aşağıdan görebilirsiniz ve paket hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ek olarak bu pakete ulaşmak için aşağıdan linke tıklayabilirsiniz:
 
Fallout 3 HD Overhaul
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler