Fallout 3 için tüm dokuları elden geçiren yeni HD doku paketi yayınlandı

02.05.2023 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Fallout 3: Game of the Year Edition'ın tüm dokularını geliştiren ve iyileştiren yeni bir HD doku paketi yayınlandı. Mod geliştiricisi 'ilamalamer' tarafından yayınlanan bu doku paketi, yapay zeka teknikleriyle iyileştirilmiş ve geliştirilmiş birçok dokuyu içeriyor. Ek olarak birçok düzenlenmiş ve ince ayar yapılmış dokuları da oyuna dahil ediyor.
 
Yeni paket tüm dokuları elden geçiriyor
 
 
 
Her bir dokuyu elden geçiren ve iyileştiren HD Doku Paketi yaklaşık olarak 10 GB boyutunda. Bu gelişmiş dokuları içeren mod için bazı ekran görüntülerini aşağıdan bulabilirsiniz. Ne yazık ki bu modun karşılaştırma ekran görüntüleri veya videosu yer almıyor.
 
Yeni paylaşılan bu mod, oyunun tüm dokularını elden geçirdiğinden dolayı diğer modlarla uyumlu değil. Dolayısıyla başka bir doku paketi kurduysanız oyunda çeşitli sorunlar ortaya çıkabilir ve modlar çakışabilir. 
 
Doku paketini aşağıdan indirebilirsiniz:
 
Lipstick texture pack
 
Doku paketinden görüntüler 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 14 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler