Fallout: New Vegas 5 milyon Adet Dağıtıldı

08.11.2010 17:58 Alkan Adakaner


 
    Bethesda'nın geliştirdiği Fallout 3'ün büyük başarısından sonra Obsidian tarafından geliştirilen New Vegas'tan da benzer bir başarı bekliyorduk. Nitekim öyle de oldu.
 
    Bugün Bethesda tarafından yapılan açıklamaya göre Fallout: New Vegas dünya çapında 5 milyon adet dağıtıldı ve böylece bu oyun 300 milyon dolarlık ticari faaliyet oluşturdu. Bunun yanı sıra oyunun strateji rehberinin Amazon'un en çok satanlar listesinde olduğu da yetkililer tarafından açıklandı.
 
     Satış rakamları ile ilgili Bethesda başkanı Vlatko Andonov da Fallout New Vegas'a dünyanın her yerinden gösterilen büyük ilgi nedeniyle mutlu olduklarını söyledi. Başkan, ayrıca New Vegas'ı tatil sezonunun mutlaka alınması gereken oyunlarından birisi olarak görüyormuş.
 
     Bethesda yetkililerinin daha önceki açıklamalarında New Vegas'ın Fallout 3'ten daha fazla satacağı açıklanmıştı, bakalım bunu başarabilecekler mi?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler