Fallout: New Vegas Modu The Frontier Tekrar Yayınlandı

01.02.2021 20:00 Gazali Çetinkaya

 
Fallout: New Vegas'ın en büyük içerik modlarından biri olan The Frontier 15 Ocak'ta yayınlandıktan iki hafta sonra kaldırılmıştı ve bugün itibarıyla tekrar yayınlandı.

Mod ekibinde yer alan ZuTheSkunk adlı kişinin kendi hesabında pedofili içeren bir görsel paylaşması sonucunda mod yayından kaldırılmıştı ve bu kişinin içeriği çıkarılarak tekrar sunuldu.

Katkısının pip-boy ikonları olduğu ve genç bir kızın oyuncu karakterin seks kölesi haline getirilebilmesi veya insanlarla seks yapan sürüngen yaratıklar diyalogları gibi sert eleştiri alan oyunun diğer kısımlarıyla ilgisinin olmadığı belirtildi.

Ayrıca bu yaşananlardan dolayı projeye dahil olmak istemeyen birkaç kişinin daha içeriği çıkarıldı. Birkaç karakterin seslendirmesi ve bir müzik buna dahil. Geliştirici ekip, ileride yerine yenilerini eklemeyi planlıyor.
 
The Frontier şu anda NexusMods üzerinden indirilebilir.

Steam çıkışı biraz gecikecek ve sayfası da kaldırılmış fakat Steam'e de getireceklerini yeniden doğruladılar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler