Fallout: New Vegas, Steam'e Bağlı Olacak

09.06.2010 19:22 Samet Konuksal


 
     Bethesda, Fallout: New Vegas'ın Steamworks SDK kullanacağını, yani Steam'e bağlı olacağını açıkladı.
 
     Bethesda resmi forumlarındaki bir hayranın sorularını cevaplayan yapımcı Jason Bergman, "Fallout: New Vegas, tamamen Steam'e bağlı olacak. Bunun anlamı, mağazalardan satın aldığınız oyun kopyalarını Steam üzerinden aktifleştireceksiniz. Steam'i achievementler için kullanacağız. Ayrıca Steam'i tabiki multiplayer için değil, tek kişilik oyun için kullanabileceksiniz.
 
     Kısacası oyunu oynarken Steam'i kullanmanız zorunlu olacak. Steam'in diğer yararlarından bazıları ise oyunu satın aldıktan sonra kopyanızı kaybederseniz sorunsuz bir şekilde Steam'den oyununuzu oynamaya devam edebilecek, olası bir silinmeye karşı tekrardan Steam'den oyununuzu indirebileceksiniz. Bu gibi özellikleri sayesinde Steam'i daha kusursuz görerek Steamworks'u seçtik.
 
     Ayrıca oyunu bir Steam üyeliğinden kısıtlama olmaksızın istediğiniz sayıda sisteme yükleyebileceksiniz. Şuan için Steam'in tek kusuru olarak sizlere, sadece internete bağlıyken oynayabilmenizi gösterebilirim. " dedi.
 
     Açıkcası Games for Windows - LIVE'den Steam'e geçmesi beni sevindirdiğini söyleyebilirim. Serisi ile büyük bir başarı çizelgesi yakalayan Fallout, bakalım New Vegas oyunuyla aynı başarıyı devam ettirebilecek mi? Gözler tabiki E3 fuarında!
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler