Fallout New Vegas'a Tek Cümlelik Modlama

06.12.2010 13:16 Ersin Kılıç


     Fallout 3'ün izinden giden Fallout: New Vegas geçtiğimiz aylarda çıkışını yapmıştı. İçerdiği bir çok hataya rağmen site ve dergilerden geçer not alan oyun için bugün yeni bir hayran modlaması ortaya çıktı.
 
     Oyunu oynayanlar hatırlayacaktır. Oyunun ilk dakikalarında bir robot tarafından kurtarılıyor ve kendimizi doktor olan Mitchell'in evinde buluyorduk. Burada Mitchell'in sorularına karşılık vererek karakterimizi şekillendiriyorduk. Bu sorular arasında Mitchell bize bazı resimleri gösteriyor ve ne olduklarına dair fikrimizi istiyordu. İşte bu resimlerden birinde, seçeneklerde olmayan bir şey aklına gelen oyun sever oldukça kısa ve ilginç bir modlamaya imza atmış.
 
     Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi oyuncu yaptığı modlama ile resmin bize ne çağrıştırdığına dair yeni bir seçenek daha eklemiş. Bu seçenekte ise "İki ayı beşlik çakıyor" cümlesine yer verilmiş. Resme baktığımızda gerçekten bu çağrışımı da görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 24 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 40 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler