Fallout: New Vegas'ın DLC'sinden Ayrıntılar

22.11.2010 12:14 Alkan Adakaner


 
    Fallout: New Vegas'ın ilk indirilebilir içeriği Dead Money'in ayrıntıları ortaya çıktı. Bu defa gizemli bir bölgeye yolculuk yapıyoruz. Tabi bu bölge gizemli olduğu kadar da ölümcül olacak.
 
    Oyunun tasarımcılarından Chris Avellone'un açıklamasına göre Dead Money, Sierra Madre adlı yerde geçecek. Batı'daki en büyük kumarhane olan Sierra Madre'nin bir özelliği de asla açılmamış olmasıdır. Burasının açılışından önce bombalar Las Vegas'ı cehenneme çevirmiştir ve Sierra Madre zaman içinde donmuştur. Son teknoloji ürünü güvenlik sistemi burasını dışarısından sıkıca ayırmıştır.
 
     Bu gizemli mekana yapacağımzı yolculuk tabi ki kolay olmayacak. Karşımıza en az mekan kadar gizemli olan Ghost People adlı düşmanlar da çıkacak. Üzerlerine radyo aktiviteden koruyan giyisiler giyen ve kurbanlarıyla asla konuşmayan bu grupla mücadelemiz zorlu ve eğlenceli olacak gibi görünüyor.
 
     Dead Money Fallout: New Vegas'ın sonundan önceki olayları konu aldığından, oyunun istenilen her anında "save game" dosyası ile aktif hale getirilebilecek. 21 Aralık'ta Xbox Live üzerinden 800 puana satılacak indirilebilir içeriğin ana oyun gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler