Fallout: New Vegas'ın Yaş Sınırı Belli Oldu

31.07.2010 11:18 Levent Polater

 
 
    İngilizlerin ESRB gibi oyunlar için yaş sınırı belirleyen şirketi BBFC (The British Board of Film Classification) Fallout: New Vegas'ın yaş sınırını belirledi. 
 
    BBFC, + 18 olarak listelediği oyunun kanlı şiddet içerdiğini ve cinsel içeriklerinin olduğunu belirtmiş. Bunun yanısıra oyunun toplamda 5 saatlik arasahneye sahip olduluğu belirtiliyor. Fallout 3'ün toplamda 11 saatlik sinematikleri olduğunu düşünürsek bu sayı sizlere tatmin edici gelmeyebilir.
   
    Bethesda, New Vegas'ın Fallout 3'den fazla satacağını düşünüyor. Bu sözlerden Fallout 3'den daha iyi bir yapım yapacakları anlamını çıkarabiliyoruz. Bakalım öyle olacak mı?
 
 
CVG

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler