Fallout New Vegas'ta Alışveriş Zamanı

27.10.2010 15:09 Ersin Kılıç


     Fallout New Vegas geçtiğimiz hafta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yaptı. Fallout 3'ün yarattığı etkiden ziyade oyunda bulunan ilginç hatalar ile karşımıza çıkan oyun, bu hatalar ile daha uzun bir süre konuşulacağa benziyor.
 
     Şimdiye dek oyunda genelde grafiksel hatalar ile karşılaşmıştık. Gözleri yanaklarında olan köpekler, kafaları dönen insanlar derken New Vegas geniş bir hata silsilesi ile karşımıza çıktı. Bugün ortaya çıkan hata ise yapay zeka ile ilgili. Aslında bu duruma birazda kurnazlık diyebiliriz, çünkü bu hata kolay kolay bulunabilecek bir hata değil.
 
     Fallout serisini oynayanların bildiği gibi oyunda çalma durumları da bulunuyor. Yani insanların veya Ghoulların olduğu bir mekanda onlara ait birşeyi veya bir satıcı önünden sattığı malzemeyi çalarsanız, ortalık bir anda savaş alanına dönebiliyor. New Vegas'ı oynayan bir oyuncu kimse görmediği anda aldığı bir kova ile satıcının önünden bu malzemeleri tereyağından bir kıl çeker gibi çalıyor. Bu hatanın videosunu da çeken kullanıcı bu görünümü ile marketten sepetine eşya dolduran birini anımsatıyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=1788]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler