Fallout: New Vegas'tan Oynanış Videosu

05.06.2010 02:19 Ersin Kılıç


     Üçüncü oyunu ile bir kez daha en iyi kıyamet sonrası oyunlarından biri olduğunu kanıtlayan Fallout serisinin yeni oyunu New Vegas için oynanış videosu yayınlandı.
 
     Oyun için IGN sitesinde yayınlanan bu videoya baktığımızda oyun dinamiklerinin hemen hemen üçüncü oyun ile aynı olduğunu görüyoruz. Benzer bir menü sistemi ve karakter geliştirme özellikleri ile karşımıza çıkan oyun grafiksel olarakta üçüncü oyunu fazlasıyla anımsatıyor.
 
     Oyundaki gözümze çarpan en büyük fark ise silah tasarımları oldu. Bazı otomatik silahlar dışında uzaydan düşmanlarımızı hacamat edebileceğimiz bazı silahları da senaryo dahilinde kullanabileceğiz. Oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler