Fallout: New Vegas'tan Yeni Bilgi ve Görüntüler

04.05.2010 21:39 Alkan Adakaner


 
     Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Fallout: New Vegas ile ilgili bazı yeni bilgiler ve görüntüler ortaya çıktı. Özellikle oyundaki silahların modifikasyona uğradıktan sonraki halleri görülmeye değer.
 
     New Vegas'ın demosunu deneme fırsatı bulan Kotaku ekibinin anlattığına göre oyunumuzun ana karakteri nükleer savaş sonrası başından vurularak bir kuyuya atılıp ölüme terk edilmiş bir kişi. Kasaba doktoru sizi buluyor ve gözlerinizi Goodsprings'te açıyorsunuz.
 
     Daha sonra kasabada bir kadınla tanışyorsunuz ve o size etrafı tanıtıyor. Burada Big Horners denilen mutasyona uğramış koyunlar ve Gecko'lar (bir tür kertenkele) ile karşılaşıyorsunuz. Koyunlar oldukça uysal, ama kertenkeleler değil. Bunlar Obsidian'ın Fallout 2'deki favori yaratıklarıymış.
 
     Gelişmiş bir yakın dövüş sisteminin bulunacağı söylenen Fallout: New Vegas'ta demoyu oynayanlar karakterlerin yüksek patlayıcı yeteneklerine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca oyundaki silah modifikasyonu da etkileyici olacak. Bu modifikasyonları aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz. Bunun yanı sıra oyunun yeni ekran görüntülerine de buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekran görüntülerinin üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
 
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler