Fallout: Shadow of Boston Ortaya Çıktı

05.11.2014 14:50 Alkan Adakaner


   Fallout 3 ve Fallout: New Vegas ile aksiyon-rpg severlerin kalbini çalan Bethesda'nın şimdi de yeni bi Fallout oyunu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni oyun tahmin edildiği gibi Boston'da geçecek gibi görünüyor.
 
   Alman patent ve marka ofisine "Fallout: Shadow of Boston" adlı oyun tescilletildi. Bethesda bu ismi "oyun diskleri", "indirilebilir bilgisayar oyun programları" ve Tv şovları gibi alanlarda tescilledi.
 
    Daha önce de Fallout: Shadow Shadow(s) of Boston adı hakkında konuşulmuştu ve oyunun 2017 yılında çıkacağı söyleniyordu. Bakalım Bethesda yakın zamanda doğrudan bir duyuru yapacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler