Fallout : New Vegas'tan İlk Oyuniçi Görseller!

08.02.2010 02:45 Ersin Kılıç

 
     Oyun dünyasının tartışmasız en iyi RPG serilerinden biri olan Fallout'un yeni halkası New Vegas için ilk oyun içi ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     PC Gamer dergisinin İngiltere sayısında oyuna ait ilk oyun içi ekran görüntüleri ve bazı bilgiler yayınlandı.
 
     2008 yılında piyasaya çıkan ve bir çok sit ve dergiden yılın oyunu da dahil bir çok ödül toplayan Fallout 3 benzeri bir oynanış sunacak olan oyun adından da anlaşılabileceği gibi Las Vegas çevresinde geçecek.
 
     Oyunda Fallout 3'ten aşina olduğumuz Vats sistemi gene bulunuyor. Fakat sistemin Fallout 3'ten ayrıldığı bazı noktaları da olacak.
 
     Karşılaşacağımız mutantların bazıları yapay zeka olarak oyuncuyu oldukça zorlayabilecek. Mutantların çoğu birbirine benzemeyecek.
 
     Oyunun yayınlanan ekran görüntülerine baktığımızda dikkat çeken ilk nokta grafikler oluyor. Her ne kadar dergi taramalarından grafik kalitesi çok anlaşılır düzeyde olmasada oyunun bu yönü ile de Fallout 3'e oldukça benzeyeceğini söyleyebiliriz. Grafiksel konuda dikkat çeken bir diğer nokta da karakter suratlarının üzerinde biraz daha çalışılmış olduğu.
 
     Ekran görüntülerinde ayrıca yapılarda oldukça dikkat çekiyor. Las Vegas'ın mimari yapısının oyuna bariz bir şekilde yansıtıldığını görebiliyoruz. Buna en büyük ve ilginç örnek ise dev dinazor maketi oluyor.
 
     Oyunun geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk videosuna buradan, bugün yayınlanan ilk oyun içi görüntülerine ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler