Far Cry 4'ün Yeni Bir Alternatif Sonu Daha Keşfedildi

27.11.2014 17:06 Tayfun Kumaş

 
Video ve haberdeki son kısım Spoiler içeriyor!
 
    Ubisoft'un tam bir hafta önce piyasaya sunduğu Far Cry 4'ün, ilk başta hata ya da Easter Egg sanılan ve daha sonradan "alternatif son" olduğu anlaşılan bir oyun sonu vardı. Bu alternatif sonun ardından oyunun yönetmeni Alex Hutchinson, Far Cry 4'te keşfedilmemiş "süper gizli" bir alternatif sonun daha olduğunu Twitter üzerinde dile getirmişti.

    Bu açıklamanın ardından oyuncular, diğer alternatif sonları bulmak için çabalamaya başladılar. xGarbett adlı YouTube kullanıcısı, bu "süper gizli" alternatif sonu keşfetti.
 
    Spoiler: Bu alternatif sonda, Pagan Min helikopterine binip giderken roket atar ile yaptığımız atış ile helikopteri düşürüyoruz. Böylelikle kötü diktatör ölüyor ve oyun bitiyor. Diğer alternatif sona da buradan bakabilirsiniz.
 
    Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler