Fatal Frame 5 Batıya Gelebilir!

Nintendo'nun böylesi güçlü bir potansiyele sahip korku oyununu batıya sunmaması... İnsan gerçekten de hayret ediyor!
09.02.2015 17:29 Talha Aynacı

 
     Eski Team Ninja çalışanı, aynı zamanda Ninja Gaiden ve Dead or Alive oyunlarına hayat veren isim olan Tomonobu Itakagi, Facebook hesabında yaptığı bir paylaşım Fatal Frame 5'in batıya gelişini müjdeler nitelikte:
 
"Merhaba millet, şundan çok eminim ki Kikucki Keisuke (bazı Fatal Frame oyunlarının yapımcısı) Fatal Frame V'i Amerika ve diğer ülkelere çıkartacak. O ve ben Tecmo günlerindeki felsefemizi halen koruyoruz. Şimdilik tek diyebileceğim bu."
 
Nintendo'nun isim haklarını almasından sonra Fatal Frame 4 ve Fatal Frame 5 oyunları batıya uğramamıştı. Bakalım serinin batı için değişmeyen makus tarihi hangi yönde seyir alacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fatal Frame: Maiden of Black Water Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler