Focus Home Interactive ve Flying Wild Hog Yeni Bir Oyun için Ortaklıklarını Duyurdu

30.09.2020 08:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve Shadow Warrior serisinin geliştiricisi Flying Wild Hog, yeni bir oyun için ortaklıklarını duyurdu.

Belirtilene göre bu oyun Flying Wild Hog'un şimdiye kadarki en iddialı projesi.

Focus Home Interactive operasyon direktörü John Bert "Muhteşem, aksiyon dolu oyunlar yaratma sanatında usta olan profesyonel bir ekiple birlikte çalışacak olmaktan çok mutluyuz." dedi.
 
Flying Wild Hog CEO'su Michal Szustak ise "Focus Home Interactive, Flying Wild Hog için mükemmel bir ortak. İkimiz de çılgın oynanış ile dolu benzersiz ve heyecan verici dünyalar yaratmayı seviyoruz. Ayrıca kalite ve yaratıcılığı da son derece önemsiyoruz. Focus Home Interactive, vizyonumuzu sadece bize güven duyarak değil aynı zamanda bu vizyonu olağanüstü bir oyuna dönüştürmemize yardımcı olarak da destekliyor. Bu ortaklığın tüm oyuncular için harika bir deneyime dönüşeceğinden eminiz. Orijinal aksiyon oyunları hayranları büyük bir sürpriz bekleyebilir." diye ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler