Football Manager'i Konu Alan Bir Belgesel Önümüzdeki Ay Gösterime Girecek

12.09.2014 19:37 Ömür Gencer

     
      Football Manager serisi ülkemiz başta olmak üzere pek çok futbol hayranı tarafından beğenilerek oynanıyor. Bu oyunu konu alan bir belgesel filmi önümüzdeki ay İngiltere'de gösterime girecek.
 
       An Alternative Reality: The Football Manager Documentary adını alan bu belgesel FilmNova tarafından yapılan uzun metrajlı bir film olacak. Film 7 Ekim'de İngiltere'de bir günlüğüne gösterilecek. Buna rağmen yapımcı filmi 7 Ekim'den sonra dijital olarak futbol severlerle buluşturacağını belirtiyor.
 
       Sports Interactive müdürü Miles Jacobson,  An Alternative Reality: The Football Manager Documentary'yi şu sözlerle tanımlıyor: Bu belgesel bizim hikayemiz değil. Belgesel, futbol menejeri olmak için alternatif gerçekliğe kaçanların ve bunun onların hayatları üzerinde yaptığı etkinin hikayesi." Film dijital olarak sunulduğunda sizlere bildireceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager 2015 Platformlar: PC Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler