Forza Horizon 5 için 2 GB'lık güncelleme yayınlandı

02.05.2023 14:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Playground Games ekibi yarış oyunu Forza Horizon 5'in PC sürümü için Mayıs güncellemesini yayınladı. 2 GB'lık bu güncelleme oyunda bulunan ve oyuncuları rahatsız eden bazı hataları ortadan kaldırıyor. Böylece daha iyi bir oyun deneyimini bizlere sunuyor.
 
Forza Horizon 5 için küçük bir yama yayınlandı
 
 
 
Yarış aksiyon oyunu Forza Horizon 5 için yayınlanan Mayıs güncellemesi Intel XeSS ayarlarının değiştirilmesinin ardından çökmeye neden olan bir sorunu ortadan kaldırıyor. Ek olarak manuel vites kullanan oyuncuların vitesleri düzgün değiştirememe sorununu gideriyor.
 
Yeni güncelleme bu hataları gidermekle kalmıyor son olarak skor tablolarının bazen sonuçları doğru şekilde göstermemesine neden olan bir sorunu düzeltiyor. Yeni güncellemeyi Steam ve Microsoft Store üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler