Forza Horizon 5 genişleme paketi Rally Adventure duyuruldu

24.02.2023 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Playground Games tarafından oyunculara sunulan yarış oyunu Forza Horizon 5 için yeni bir genişleme paketi duyuruldu. Rally Adventure bu ek paket 29 Mart'ta "Premium Eklentiler" paketinin bir parçası olarak yayınlanacak.
 
Yeni genişleme paketi oyunculara yeni maceraların kapısını aralayacak
 
 
 
Forza Horizon 5 için gelecek olan Rally Adventure genişleme paketi biz oyuncuları farklı farklı maceralara götürecek. Bu genişleme paketi sayesinde çeşitli araçları elde edebilecek ve engebesi bol Sierra Nueva bölgesine doğru ilerleyebileceğiz. 
 
Rally Adventure paketi oyuncuları farklı rotalara ve bölgelere doğru yola çıkartmaya hazırlanıyor. 10 yeni arabayı oyunculara sunacak olan bu paket ile beraber devasa toz yığınları arasına girebilecek ve kumlarda ilerlemeye çalışacağız. Terk edilmiş taş ocaklarından palmiye ormanlarına kadar birçok bölgeyi bizlere sunacak olan bu paket, yarış deneyimini genişletecek türden. 
 
Forza Horizon 5 şu anda Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
Forza Horizon 5 - Rally Adventure genişleme paketi duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon 5 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler