Forza Motorsport 2023 Baharında Geliyor

13.06.2022 10:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios, yeni Forza Motorsport oyununun 2023 baharında çıkış yapacağını duyurdu. Oyun, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Forza Motorsport için Xbox Series X'te oyun içinden çekilen yepyeni bir fragmanı yayınlandı. Bu fragman, ilk Forza Motorsport oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana çok sevilen ve hayranların favorisi olan Maple Valley'in nasıl olduğunu gösteriyor. 
 
Forza Motorsport Xbox Series X'te ray tracing ile birlikte 4K 60FPS çalışacak. Yeni konseptler ve teknolojiler sunacak Forza Motorsport araçların yansımalarından, detaylı pist yüzeylerine ve ışıklandırma ve gölge etkileşimine kadar yeni neslin gücünden tamamıyla yararlanacak.  
 
Fragman videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler