Forza Motorsport Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Game Pass'te!

13.06.2023 21:49 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios, Forza Motorsport'un 10 Ekim'de Xbox Series ve  Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun standart sürümü 69,99 dolar, Deluxe sürümü 89,99 dolar, Premium sürümü ise 99,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart sürüm ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Yeni bir yarış deneyimi geliyor
 
 
Gerçek zamanlı ışın izlemenin, yeni hasar ve kir biriktirme mekaniklerinin, yükseltilmiş fizik yapılarının ve daha fazlasının yer alacağı Forza Motorsport oyununda fotogerçekçi görsellerle son teknoloji bir simülasyonu deneyimi elde edebileceğiz. Xbox sunumuyla beraber yayınlanan yeni fragmanda çıkış tarihi belli olurken oyun içerisinden çeşitli görüntüler de bizleri karşılıyor.
 
Yarış tutkunları için sunulmayı bekleyen yeni yarış deneyiminde 100'den fazla araç dahil olmak üzere 500'den fazla gerçek dünya aracıyla yarışabiliyor ve rakipleri arkamızda bırakabiliyoruz. Çevrimiçi etkinliklerin de yer alacağı oyunda farklı farklı modlar ve yarış içerikleri bizleri bekliyor.
 
Forza Motorsport çıkış tarihi fragmanı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler