Forza Motorsport için Yeni Detaylar Paylaşıldı: Gerçekçilik Ön Planda Olacak

26.01.2023 14:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Turn 10 Studios, kısa süre önce gerçekleştirilen Xbox ve Bethesda Softworks Developer_Direct etkinliğinde Forza Motorsport için yedi dakikalık bir sunum yaptı. Bu sunum içerisinde oyun hakkında çeşitli ve teknik detaylar oyunculara aktarıldı. 
 
Forza Motorsport gerçekçi bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
Developer_Direct etkinliği ile beraber Forza Motorsport yeni bir bakış atıldı ve bu etkinlikte oyun hakkında çeşitli detaylar verildi. Verilen detaylar arasında oyunun hem sürükleyici hem de gerçekçi bir yapıyı oyunculara sunmaya hazırlandığı yer aldı. Bunun yanı sıra tüm sürüş dinamiklerinin aslına uygun olması için çok çalıştıkları belirtildi.
 
Benzersiz yükseltmeler ve gerçeğe uygun araçlar 
 
Forza Motorsport, yayınlandığı andan itibaren 800'den fazla benzersiz yükseltme ve özel modifikasyon öğelerini biz oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra oyun içerisinde toplayabileceğimiz, yarışabileceğimiz ve özelleştirebileceğimiz 500'den fazla gerçek aracı bünyesinde barındıracak.  
 
Dinamik hava ve pist olayları sürüşü etkileyecek
 
Oyunun fizik ve sürüş mekaniği, Forza Motorsport 5, 6 ve 7'den daha gelişmiş olacak. Bu gelişme sayesinde daha eğlenceli ve ödüllendirici bir sürüş deneyimi sunacak. Bunun yanı sıra Forza Motorsport'ta dinamik hava ve pist olayları bulunacak. Pist sıcaklıkları, ıslak zemin ve daha fazlası oyuncuların sürüşünü etkileyecek. Böylece iki tur asla aynı olmayacak.
 
Forza Motorsport, 2023 yılı içerisinde Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. 
 
Forza Motorsport etkinlik videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler