Forza Motorsport'un Kariyer Modu Neler Sunacak? İlk Bakış Atıldı

16.06.2023 18:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox ve Turn 10 Studios ekipleri tarafından oyunculara sunulacak olan yeni yarış aksiyon oyunu Forza Motorsport için çeşitli videolar gelmeye devam ediyor. Yeni videoyla beraber oyunun kariyer moduna ilk bakışı atılıyor ve bu mod içerisinde hangi yapının bizlere sunulacağı ortaya çıkıyor.
 
Oyunun kariyer modunda oyuncular hünerlerini sergileyecek
 
 
 
Ekim ayında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Forza Motorsport farklı farklı modları içerecek. Builders Cup adlı kariyer modunda Modern Tour, Enthusiast Tour, Power Tour ve Legacy Tour gibi bir dizi yarış içeriği bulunacak. Oyuncular bu yarış içerikleri süresince araçlarının koltuğuna yapışacak ve direksiyon başında kendilerini geliştirecek.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni video oyunun sadece kariyer moduna odaklanmıyor aynı zamanda araba yükseltmelerine ve yeni "araba oluşturma" sistemine bir bakış sunuyor. Aşağıdaki video yalnızca oynanışa bir bakış sunup oyunun kariyer moduna odaklansa da Turn 10 ekibi çıkış yapmadan önce oyunun çok oyunculu gibi diğer modlarına da göz atacak. Yani yakın zamanda yeni videolar sunulacak.
 
Forza Motorsport 10 Ekim'de Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyunun standart sürümü 69,99 dolar, Deluxe sürümü 89,99 dolar, Premium sürümü ise 99,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Standart sürüm ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak. 
 
İşte ilk bakış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 16 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler