Forza Motorsport'un oynanış ekran görüntüsü sızdırıldı

18.04.2023 17:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni çıkış yapacak yarış oyunu Forza Motorsport için yeni bir oynanış ekran görüntüsü sızdırıldı. Reddit üzerinden sızdırılan bu ekran görüntüsünde siyah bir aracın pist kenarında olduğu görülüyor. Ekran görüntüsünün gerçekten bu oyuna ait olup olmadığını konusunda bazı şüpheler olsa da Insider Gaming bunun gerçek olduğunu doğrulamayı başardı.
 
Ekran görüntüsünde bir Twitch yayıncısının filigranı yer alıyor 
 
 
 
Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere Twitch yayıncısı Tryyton filigranı yer alıyor. Ekran görüntüsü üzerinde bu filigranın yer almasıyla beraber Tryyton adlı yayıncıya ulaşıldı ve kendisine bazı sorular soruldu. Insider Gaming tarafından sorular sorular içerisinde sızdıranın kendisi olup olmadığını aktarıldı ve Tryyton bu durumu reddetti. Ancak görüntünün kendisine ait olduğunu onayladı.
 
Bildirilene göre ekran görüntüsü 9 Şubat 2023'te yapılan çok oyunculu stres testinden geliyor. Elbette bu görüntüsü pek kaliteli olmamasından ve sadece bir görüntüden ibaret olmasından dolayı pek fazla içeriği bizlere sunmuyor.
 
Forza Motorsport, 2023 yılı içerisinde Xbox Series ve PC için çıkış yapacak.
 
Sızdırılan ekran görüntüsü
 
     Allegedly leaked screenshot of Forza Motorsport in test stages
by      u/gblandro in      XboxSeriesX    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport Platformlar: PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler