Freddiew'den MGS Alarmına Farklı Bir Bakış

11.04.2011 01:13 Ersin Kılıç


     Youtube'da yayınladığı videolar ile birçok hayrana sahip olan ve bir yıllık bir sürede 1.250.000 hayranı aşan Freddiew lakaplı Freddie Won, gene üst sınıf bir video ile karşımıza çıktı.

     Her videosu ile başarılı bir çizgi yakalayan Freddiew, bu seferde Metal Gear Solid serisindeki alarm durumuna kafayı takmış. Video her ne kadar MGS serisi ile alakasız dursa da videonun başında çalışnan MGS tema müziği, alarm durumu ve video ismi ile MGS'deki bu dinamik ile alakalı olduğunu anlıyoruz. 

     Kapının önüne dizdiği Claymore patlayıcılar ile iyi bir tuzak kuran Freddiew, ateş ederek alarmı aktif hale getiriyor ve ardı arkası kesilmeyen düşmanları adeta hacamat ediyor. Bu ilginç ve başarılı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 4 Platformlar: PS3 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Digital Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler