Friday The 13th'e Bikini DLC'si!

25.09.2017 12:21 Tunahan Safdır

 
     Çıkışıyla oldukça sükse yapan ama kimi kesimlerce çabuk unutulan Friday the 13th için Spring Break isimli yeni bir DLC paketi sunuldu.
 
     2 dolar fiyat etiketiyle çıkış yapan eklenti paketi daha çok kıyafetler üzerine yoğunlaşıyor. Sahillerde boy göstereceğiniz türden yeni kıyafetler ve bikinileri oyuna ekleyen Spring Break DLC'sinin yanında yapılan güncellemeyle birlikte bazı düzeltmelere de gidilmiş.
 
     Buna göre artık karakter özelleştirme ekranındaki geçişler eskisine oranla daha akıcı. Aynı zamanda kıyafetlerinizin renk seçimlerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. Jason'ın çevre ile etkileşimi konusunda da bazı açıkları kapatan güncelleme bazı hareketlere kısıtlama getirirken öncesinde yapılamayan bazı atak hareketlerinin de yapılabilmesine olanak sağlıyor.
 
     Geliştirici stüdyo tarafından yayınlanan detaylı güncelleme notlarına bu adresten ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Friday the 13th Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 14 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler