GTA 5'in PC Sürümü "Yine" Ertelendi

GTA V, PS3 ve Xbox 360'a 17 Eylül 2013'te çıkmıştı.
24.02.2015 17:30 Alkan Adakaner

 
   Grand Theft Auto V'in PC sürümü daha önce ertelendiği gerekçesiyle Rockstar Games yoğun tepkiler almıştı. Malesef oyunun PC sürümü yeniden ertelendi. Rockstar Games, Grand Theft Auto V'in PC sürümünün 14 Nisan'a ertelendiğini açıkladı.

    Rockstar Games ise PC oyuncularına özür niteliğinde $200,000 dolar oyun içi para ödeyeceğini açıkladı. Tabi bu para önsiparişi yapanlara verilecek. Oyunun PC sürümünün tekrar ertelenmesinin sebebiyse oyunu daha fazla cilalamak ve sorunsuz çıkmasını sağlamak içinmiş.

     Bu arada oyunun konsol sürümlerine sahip olanlar ise 10 Mart'ta Heists görevlerini oynamaya başlayabilecekler. PC sürümüne sahip olanlar oyunun bu sürümü piyasaya çıkar çıkmaz Heists görevlerini oynayabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 850 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 25 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler