GTA IV: Complete Edition Geliyor !

05.10.2010 00:13 Levent Polater


 

    GTA IV'ü hala oynamayananız ve yakın bir süre içerisinde edinmek isteyenleriniz var ise biraz daha beklemenizi öneriyorum, çünkü Rockstar içinde GTA IV ve 2 ek paketin (The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony) bulunduğu Episodes from Liberty City'nin bir arada sunulacağı Grand Theft Auto IV: The Complete Edition satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
 
    2008 Yılının Nisan ayının sonlarında çıkışını PC, PS3 ve Xbox 360'a yapan GTA IV, müthiş senaryosunu The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony ile süslemişti. DLC olarak yeterince satış yaptığına inanan Rockstar, daha sonra bu 2 ek paketi, disc olarak Episodes from Liberty City adı altında satışa çıkarmıştı. Rockstar'ın GTA IV'deki herhalde son diyebileceğimiz ticari girişimi ise oyun ile alakalı herşeyin içinde bulunacağı bu Complete Edition paketi olacak.
 
    39.99 dolara satılacağı belirtilen Grand Theft Auto IV: The Complete Edition'ın 26 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkacak. Oyunun 2 platform içinde olan kapak resimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto IV Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler