GTA Online'ın Freemode'una Pek Çok Etkinlik Geliyor

10.09.2015 18:34 Tunahan Başol

 
     Şu haliyle fazlasıyla boş olarak nitelendirebileceğimiz Grand Theft Auto Online'ın serbest dolaşma modu (Freemode) için pek çok yeni içerik duyuruldu.
 
     Yeni nesil konsollar ve PC'lerin gücüyle herhangi bir yükleme ekranı, menü veya lobi olmadan arkadaşlarınız veya çetenizle katılabileceğiniz yeni oyunlar ve mücadeleler ekleyen bu güncellemeyle birlikte oyunun durağan serbest dolaşma modu hareketlenecek.
 
     Session devam ederken rastgele olarak başlayan, size de kendi kurduğunuz session'da özelleştirmenize imkan tanınan bu etkinlikler arasında oldukça eğlenceli mini-görevler bulunuyor. Ayrıca Rockstar Editor'ın bu güncellemeyle PS4 ve Xbox One'a geleceğini hatırlatalım.
 
     15 Eylül'de yayınlanacak güncellemenin videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler