GTA Serisinin Yapımcısının Patronu Firmadan Ayrıldı!

12.01.2016 22:48 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en önemli oyun geliştirme stüdyolarından Rockstar North'u en iyi Grand Theft Auto serisiyle tanıyoruz. Yaklaşık 20 seneden beri Rockstar North'ta görev alan ve firmada patronluk yapan Leslie Benzies için bir ayrılık haberi geldi.
 
    Oyun sektörünün önemli sitelerinden Kotaku'yu daha önce yaptığı sızıntılardan tanıyoruz. Bugün yeni bir sızıntı haberi yayınlayan Kotaku'da çıkan habere göre Leslie Benzies, Rockstar North'taki görevini bıraktı. Sadece Grand Theft Auto serisinin değil, Red Dead Redemption gibi Rockstar bünyesinde bulunan diğer yapımcıların oyunlarına da destekte bulunan Rockstar North için bu ayrılık haberi bayağı büyük bir önem taşıyor. Zira Benzies, Rockstar Games için önem açısından firmanın patronları Sam ve Dan Houser'dan sonra gelen isim olarak biliniyor.
 
    Rockstar Games haberin çıkmasından çok kısa bir süre sonra durumun doğruluğunu onayladı. Hatta aslına bakarsanız Leslie Benzies'in Rockstar Games'ten ayrılışı 1 Eylül 2014 tarihinde yaşanmış. 1 Eylül'de uzun soluklu bir tatile çıkan ve tatil kapsamında hâla Rockstar North çalışanı olarak görünen Benzies, dönüşünde resmi olarak firmayla bağlarını koparmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler