GTA V Sanal Gerçeklikle Daha da Vahşi!

22.02.2016 16:55 Tunahan Safdır


     VR geliştiricilerinin ellerinden çıkan işler oyuncuları heyecanlandıracağa benziyor. Öyle ki bazı çalışmalar gün yüzüne çıkmaya başladı. Bunlardan biri de GTA V için yapılan el takipli VR çalışması.
 
     GTA V'in VR teknolojisiyle nasıl bir hâl alacağını merak eden bir geliştirici elindeki VR kitini oyuna uyarlamak için bazı çalışmalar yaptı. Bu çalışmalara el hareketlerinizi takip eden bir hand tracking özelliği de eşlik ediyor. Böylece ateş ederken ellerinizi de aktif şekilde kullanabiliyorsunuz.
 
     Geliştiricinin söylediğine göre ilk kez oyuna girip bu şekilde bir kişiye ateş ettikten sonra kendini gerçekten suçlu hissetmiş. Sanal gerçekliğin oyun deneyimini bu şekilde arttırmasının güzel olduğu kadar korkutucu da olduğunu kaydeden geliştirici henüz projesinin geliştirme aşamasında olduğunu söyleyerek, "Bu çok ciddi bir durum. İnsanlar kendileri bu deneyimi yaşamadıkları sürece asla tam manasıyla anlayamayacaklar" dedi.
 
     Modla ilgili gelişmeleri bu adresten takip edebilir, yapım sürecinden ufak bir tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler