GTA V için Liberty City Modu Geliyor

03.01.2017 16:35 Gazali Çetinkaya

 
   Grand Theft Auto IV'ün haritası Liberty City, yakın zaman içerisinde Grand Theft Auto V'te oynanabilir olacak. OpenIV, siteleri üzerinden yaptığı duyuru ile birlikte mod üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
   Belirtilene göre grup 2015 yılından beri güncelleme üzerinde çalışıyor ve planlanan bu Liberty City modu, Los Santos veya Blaine County bölgelerini oyundan çıkarmayacak, onun yerine denizin karşısında yer alacak. İstediğiniz zaman uçabileceksiniz. Paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
   Ayrıca modda bulunacak Liberty City haritası tamamen baştan yaratılmadı ve GTA IV'ten oyuna aktarılacak. O yüzden GTA V'in yanı sıra GTA IV'e de ihtiyacınız var. Modun henüz bir çıkış tarihi de bulunmuyor ancak mümkün olduğunca kısa sürede çıkarmaya çalışacaklarını söylediler. 
 
   Tahmin edilebileceği gibi mod sadece tek kişilik olarak oynanabilecek. Rockstar, GTA Online'da modların kullanılmasına izin vermiyor. 
 
   Grand Theft Auto V, 14 Nisan 2015 tarihinde PC için çıkış yapmıştı. Oyun online için aldığı yamalar ile güncel kalmaya devam ediyor. Grand Theft Auto V, PS4, Xbox One, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları olmak üzere tüm platformlarda toplamda 70 milyon dağıtım sayısına ulaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler