GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı!

12.09.2014 15:12 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz sene PS3 ve Xbox 360 için çıkarak büyük bir başarı elde eden Grand Theft Auto V'in yeni nesil ve PC sürümü geçtiğimiz E3 konferansında duyurulmuştu. O dönemden bu yana hakkında fazla haber duyamadığımız GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One sürümlerinin çıkış tarihi açıklandı.
 
    Yapılan duyuruya göre Grand Theft Auto V'in PS4 ve Xbox One sürümü 18 Kasım'da çıkışını yapacak. Oyunun PC sürümünün çıkışı ise gecikmeli olarak 27 Ocak'ta yapılacak. GTA V'in yeni sürümü, PS3 ve Xbox 360 sürümlerine nazaran daha güçlü içeriklerle piyasaya çıkacak.
 
    Daha gelişmiş uzaklık çizimleri ve daha yüksek çözünürlüğün haricinde oyunun yeni nesil ve PC sürümünde,
 
- Yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler
- Daha gerçekçi doğal hayat
- Daha yoğun trafik
- Yeni ağaç, yeşillik sistemi
- Daha güçlü hasar efektleri 
- Daha gerçekçi hava efektleri bulunacak.
 
    Bunların haricinde GTA V'in yeni halinde radyo istasyonlarına 100 yeni parça eklenecek.
 
    GTA V'i ön siparişle satın alan bütün oyunculara GTA V ve GTA Online'da harcayabilecekleri 1 milyon dolarlık ekstra para sunulacağı belirtiliyor. GTA Online demişken, oyunun multiplayer modundaki kişi sayısının 30 oyuncuya kadar çıkarılacağı açıklanmış. Ek olarak, oyunun yeni nesil sürümü için yeni bir video da yolda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 213 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 31 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler