GTA V'in İlk DLC'si Kasım'da Geliyor

25.10.2013 22:37 Samet Konuksal


    Bu senenin en çok beğenilen oyunlarından Grand Theft Auto V'in online moduna ilk DLC duyurulmuştu. Oyunun Beach Bum Pack isimli DLC'nin çıkışıyla ilgili çıkış detayları paylaşıldı.
 
    Belirtilenlere göre Beach Bum Pack isimli DLC, Kasım ayının hemen başında piyasaya çıkacak. Sahil temalı yeni araçları içerecek olan DLC'de yeni silahlar da yer alacak. Bu özellikler oyunun hem multiplayer, hem de senaryo modunda kullanılabilecek. Bunun haricinde oyunun multiplayer bölümüne özel olarak görevler ve karakter özelleştirmeleri de sunulacak.
 
    DLC'nin yanı sıra Rockstar Games, oyunun merakla beklenen içeriği Content Creator adına da konuştu. Belirtilenlere göre oyunun multiplayer bölümüne içerik üretme aracı, sonbahar dönemi bitmeden ücretsiz olarak sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 44 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler