GWENT: The Witcher Card Game için ‘Crimson Curse’ Genişlemesi Duyuruldu

04.03.2019 20:50 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED, GWENT: The Witcher Card Game için ‘Crimson Curse’ genişlemesini duyurdu. 28 Mart'ta tüm platformlarda eş zamanları olarak çıkış yapacak.
 
Genişleme savaşmak için çok sayıda yeni araçla birlikte 100'den fazla yeni kartı oyuna getirecek. Oyuncular rakibine zehir ve kanama ile hasar verebilecek, kendini gelen hasara karşı savunmak için kalkan ve dayanma gücü kullanabilecek ve Deathblow ve Berserk oyun mekaniğini kullanarak savaşın akışını değiştirme girişiminde bulunabilecek. Her zaman olduğu gibi her bir kart standart ve premium animasyonlu versiyonlar ile gelecek.

Crimson Curse hakkında daha fazla bilgiye ve yeni kartlardan birkaç tanesinin tasarımlarına ve özelliklerine buradan göz atabilirsiniz.

GWENT: The Witcher Card Game şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC'de GOG üzerinden ücretsiz olarak indirilip oynanabilir durumda.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gwent: The Witcher Card Game Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler