Game of Thrones'un Hikayesine Dair Yeni Bir Tweet Daha Atıldı

31.10.2014 02:20 Tayfun Kumaş

 
    Telltale Games, bu senenin sonlarında ilk bölümü ile ilk sezonu başlatmayı planladığı Game of Thrones'un hikayesine dair ufak bir ipucu içeren bir Tweet daha attı.

    George R. Martin'in "A Dance With Dragons" kitabından paylaşılan "...There's aquids in the wolfswood, and flayed men ride the kingsroad..." adlı söz oyunun hikayesi ile ilgili ufak bir bilgi veriyor ancak oyunun hikaye detaylarına dair geniş bir bilgi paylaşılmadığı için bunun hakkında pek derin bir açıklama da yapamayacağız. Yine de Tweet'i sizlere sunmak istedik.
 
    Hatırlarsanız yeni sezonun hikayesi ile ilgili ilk ipucunu da aynı şekilde vermişlerdi. Oyun ile ilgili ilk bilgilerin ve görüntülerin önümüzdeki kasım ayında gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler