Gameloft, E3 için Yepyeni Oyunlar Tanıtacak

12.06.2014 13:18 Ömür Gencer


     Senenin en önemli oyun fuarlarından biri olan E3'ü oyuncular kadar oyun geliştirici firmalar da iple çekiyor. Pek çok oyunun tanıtıldığı bu etkinikte Gameloft, 6 yeni oyunu oyuncuların beğenisine sunacak.  Bu oyunlar şöyle:
 
     -Asphalt Overdive:
   Önceki Asphalt oyunlarının aksine Asphalt Overdrive'da mobil cihazınızı dik tutup mümkün olan 3 yol üzerinden bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacaksınız. Evet bu oyun tarzını son dönemde birçok mobil oyununda görmüştük. Oyunda sadece yarışmakla kalmayıp polislerden kaçma, özel hareketler gerçekleştirme gibi görevlerle de baş etmek zorunda kalacağız.
 
     
     -Cars: Fast as Lightning
    Cars: Fast as Lightning, tycoon ve Arabalar filminin karakterlerini başarılı bir biçimde buluşturuyor. Bu iki oynanış biçiminin birleştiği oyunda kendi Radiator Springs şehrimizi kurmakla kalmayıp Şimşek McQueen gibi filmin önemli karakterleriyle karşılaşabileceğiz. 
 
 
     -Spider-Man Unlimited:
     Spider-Man Unlimited'da Marvel'ın en ünlü karakterlerinden bir olan Örümcek Adam ile hız kesmeyen bir maceraya atılacağız. Asphalt: Overdrive'da bahsettiğimiz koşu oyunu tarzını benimseyecek yapımda 23'den fazla oynanabilir Örümcek Adam ile birlikte birçok karakter bulunacak.
 
     -Dungeon Gems: 
     RPG tarzında olan Dungeon Gems'de Puzzle & Dragons stili bir oynanış bulunacak. Başarılı 3D görselleri ve birçok karakterleriyle karşımıza çıkan zalim canavarları yenmek için kartlarımızı kullanacağız.
  
     -Ice Age: Adventure
     Gameloft'dan başka bir film temalı oyun. Bu kez Buz Devri'nin şirin ve sevimli karakterleriyle birlikte maceralara atılacağız. Sid, Manny, Diego ve daha fazlası filmi seslendiren ses sanatçıları tarafından seslendiriliyor.
 
 
    -Modern Combat 5
     Gameloft'un E3'de göstereceği oyunlardan en önemlisinin belki de Modern Combat 5 olduğunu söyleyebiliriz. Önceki oyunlarıyla mobil platformlarda FPS türünü başarılı bir şekilde sunan Modern Combat serisi gelişmiş grafikleri ve eğlenceli çoklu oyuncu modu ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Modern Combat 5: Blackout Platformlar: Mobil Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler