Gameloft'tan Xperia'ya 10 Adet Çıkış Oyunu

Sony, PSP 2 ve Xperia'nın karşı karşıya gelmesini istemiyor
15.02.2011 13:21 Alkan Adakaner


     Sony yeni telefonu Xperia'nın özelliklerini açıkladı ve 50 adet oyunun bu cihazın çıkışında hazır olacağını söyledi. Bu 50 oyundan 10 tanesi Gameloft'a ait olacak gibi görünüyor.
 
     Oyunlarının adını ilk açıklayan firma olan Gameloft'un oyunları arasında Ubisoft yapımlarını da görüyoruz. Bu oyunların isimleri ise şöyle:
 
* Assassin’s Creed
* Uno
* Let’s Golf! 2
* Spider-Man: Total Mayhem
* Modern Combat: Black Pegasus
* Real Football 2011
* Brothers in Arms 2
* Splinter Cell Conviction
 
     Xperia eğer gerçekten de 50 oyunla piyasaya çıkarsa büyük ilgi çekecektir, çünkü taşınabilir oyun konsolları genel olarak 10 oyun ile piyasaya çıkıyorlar. Xperia ise bir telefon olmasına rağmen harika bir kütüphaneye sahip olacak. Tabi PSP ve PS1 oyunlarının katkısını da inkar edemeyiz.
 
     Aşağıda Xperia için hazırlanan Asphalt 6: Adrenaline'ın videosunu izleyebilirsiniz. Star Battalion ve Asphalt 6 Adrenaline cihazın içine yüklü olarak gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler