Gamesradar'a Göre 2010'un En Kötü Kapak Tasarımı

Sengoku Basara ise 2010 yılında en kötü kapak tasarımına sahip ikinci oyun seçildi
17.12.2010 08:41 Alkan Adakaner


    Oyunların kapakları konusu her zaman ilgimi çekmiştir. Bazen milyonlar satan oyunların bile o kadar kötü kapak tasarımları oluyor ki inanmak mümkün değil. Tabi ki 2010 yılında da kötü kapak tasarımı olan oyunlar piyasaya çıktı, Games Radar da kendine göre en kötü kapak tasarımını seçmiş.
 
    Siteye göre 2010 yılının en kötü kapak tasarımı James Bond: Bloodstone'a ait. Son derece sade olan kapak tasarımında oyunun adı ve elinde silah olan James Bond dışında herhangi bir şey bulunmuyor.
 
   Tabi ki liste bununla sınırlı değil. Gamesradar'ın en kötü kapak tasarımına sahip 10 oyun listesine buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıda ise James Bond: Bloodstone'un kapak tasarımını görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Bond: Blood Stone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler