Gamestop: The Last Guardian İptal Edildi

The Last Guardian iptal olursa bu Sony veya PS3 sahiplerinin değil, oyun dünyasının büyük kaybı olacaktır
22.12.2011 23:08 Alkan Adakaner

     ICO serisinin yaratıcısı Fumito Ueda ve geliştirici stüdyonun önemli isimlerinden Yoshifusa Hayama'nın The Last Guardian projesinden ayrılmasının ardından oyunun iptal olduğuna yönelik ilk ciddi haberler ortaya çıkmaya başladı.
 
      Amerika'nın en büyük perakende satış mağazası Gamestop'tan The Last Guardian'ın ön alımını yapan bazı oyunculara oyunun iptal olduğu mesajı gitmiş. Bazı Gamestop çalışanları da Joystiq'e oyunun listelerinden silindiğini söylemiş.
 
     Sony Computer Entertainment America'dan Patrick Seybold ise Kotaku'ya yaptığı açıklamada ortaya çıkan raporların doğru olmadığını ve oyunun yapımının devam ettiğini söylüyor. Açıkçası Fumito Ueda olmadan da bu oyunu bitirmek hiç kolay olmayacaktır. Bize soracak olursanız The Last Guardian için kötü sona hazır olun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 4 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler